Skip to main content

Afisarea butoanelor de social media pe site-ul dvs. incurajeaza utilizatorii sa va urmareasca pe diferite retele de socializare. Unul dintre utilizatorii nostri a solicitat cea mai simpla modalitate de a adauga butoane de social media in bara laterala WordPress. In acest articol va vom arata cum sa adaugati butoane de social media in bara laterala WordPress.

Video Tutorial

In Curand…

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa instalati si sa activati pluginul Simple Social Icons. Dupa activarea pluginului accesați Aspect » Piese pentru a trage widgetul Simple Social Icons in bara laterala. Puteti configura dimensiunea, culorile, alinierea si diverse alte lucruri ale acestor butoane sociale.

exemplu simple social icons setari

Pur si simplu introduceti adresele voastre de URL la profilurile de social media din Piesa. Suporta Facebook, Twitter, Google+, YouTube, Linkedin, Pinterest, Instagram si alte site-uri web populare de socializare. Puteti adauga buton pentru fluxul dvs. RSS si pentru e-mail newsletter.

Dupa introducerea adreselor URLa salvati modificarile si previzualizati-le pe site. Va sugeram sa va jucati cu setariele de culoare pentru a incerca diferite combinatii de fundal si a va face o idee despre cum arata cel mai bine site-ul dvs. Singurul dezavantaj al acestui plugin este ca nu puteti sa asezati butoanele in ordinea dorita, ordinea lor este prestabilita.

Speram ca acest articol v-a ajutat sa adaugati butoane de social media in bara laterala WordPress. Pentru feedback si intrebari ne puteti gasi pe Facebook. De asemenea, puteti lasa un comentariu mai jos.

Admin

La WpWeb obiectivul nostru principal este sa oferim tutoriale WordPress utile si usor de inteles pentru bloggeri si proprietari de site-uri WordPress.

Leave a Reply

Close Menu

Ai nevoie de un site?

Indiferent de nivelul la care este afacerea ta, putem schimba total modul în care se prezintă aceasta în mediul online.

All rights reserved WpWeb.