Skip to main content

Multe persoane care sunt la inceput cu WordPress fac confuzie deseori intre categorii si etichete. Puteti ajunge sa utilizati prea multe categorii sau etichete inainte de a realiza ca ati gresit. Adevarata problema apare atunci cand decideti sa rezolvati lucrurile. In functie de cate postari aveti, aceasta poate fi o sarcina descurajanta. In acest articol va vom arata cum sa mutati in mare parte postarile catre anumite categorii si etichete in WordPress.

Video Tutorial

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa instalati si sa activati pluginul (modulul) Bulk Move. La activare trebuie sa accesati Unelte » Bulk Move pentru a va muta postarile.

Cum mutam mai multe postari in categorii si etichete wordpress

Acest instrument va permite sa mutati toate postarile dintr-o categorie in alta. Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati categoria A din meniul drop down din stanga si categoria B in meniul drop down din dreapta. Dupa aceea apasa doar butonul Bulk Move si pluginul va transfera toate postarile din categoria A in categoria B.

In mod similar puteti muta si postari intre etichete. Pur si simplu alegeti o eticheta ale carei postari doriti sa o mutati si apoi selectati eticheta in care doriti sa fie mutate postarile.

Pluginul Bulk Move va muta doar postarile dintr-o categorie sau eticheta in alta. Acest plugin nu va permite sa mutati categoriile in etichete, etichete în categorii sau alte taxonomii personalizate. Daca doriti sa mutati categoriile intre diferite taxonomii.

Speram ca acest articol v-a ajutat sa mutati in mare parte postarile intre categorii si etichete in WordPress. Pentru feedback si intrebari puteti lasa un comentariu mai jos.

Admin

La WpWeb obiectivul nostru principal este sa oferim tutoriale WordPress utile si usor de inteles pentru bloggeri si proprietari de site-uri WordPress.

Leave a Reply

Close Menu

Ai nevoie de un site?

Indiferent de nivelul la care este afacerea ta, putem schimba total modul în care se prezintă aceasta în mediul online.

All rights reserved WpWeb.