WpWeb oferă servicii complete de creare site web, fie că este vorba de crearea unui site de prezentare, a unui site profesional sau a unui site custom. Îți garantăm crearea unui site potrivit pentru afacerea pe care o deții, ce te va ajuta să atragi clienți și profituri.

Colaborează cu WpWeb pentru servicii personalizate pentru afacerea ta și un site web performant, optimizat, care va oferi încredere clienților tăi! Oferim prețuri flexibile în funcție de complexitatea proiectului și nevoile tale.

Fiecare colaborare începe cu o discuție prealabilă pentru a seta așteptările și obiectivele clientului, iar apoi este urmată de crearea unui plan dedicat pentru site-ul afacerii tale.

Toate site-urile web pe care le creăm se bucură de următoarele avantaje:

Mobile friendly

Peste 80% din traficul unui site web vine de pe dispozitivele mobile, cum sunt telefoanele sau tabletele, deci este esențial ca site-ul afacerii tale să fie mobile friendly sau responsive.

Ce înseamnă un site responsive? Un site normal poate fi parcurs pe laptop sau desktop fără probleme însă are dificultăți în afișarea conținutului pe dispozitivele mobile. Când vine vorba de un site responsive, afișarea are loc într-o formă dinamică astfel încât vizitatorii de pe smartphone sau tabletă să poată accesa și citi site-ul cu ușurință.

WpWeb îți va oferi un site cu dimensiuni cu dimensiuni flexibile, ce își va păstra designul și prezentarea adecvată a informațiilor indiferent de modul în care clienții îți accesează site-ul.

Optimizat pentru viteză

Nimeni nu își dorește un site care să se încarce greoi și să alunge potențialii clienți. Din acest motiv fiecare site web pe care îl creăm este optimizat din punct de vedere al vitezei de încărcare și oferă vizitatorilor o experiență de navigare la cele mai înalte standarde.

Indexare Google

De obicei clienții de pe internet nu trec de primele 3 rezultate de pe Google atunci când caută ceva. Acest lucru înseamnă că site-ul tău trebuie să ajungă în primele rezultate Google pentru produsele pe care le vinzi.

Ai nevoie de indexare pentru ca paginile de pe site-ul tău să fie adaugate în Google și apoi puse la dispoziția utilizatorilor care fac căutări pe cuvinte cheie relevante afacerii tale.

Implementare conturi Google și conectare

Știai că poți măsura performanța site-ului tău cu ajutorul unui cont de Gmail? Îți putem oferi o perspectivă în timp real a vizitelor pe care le obții pe site prin integrarea de Google Analytics.

Viziteaza Si Pagina

Noastra Cu Resurse

Adu-ti afacerea online

Cere Oferta